Başkan Diniz'den futbolculara övgü

Ptt 1'inci Lig'de Orduspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Karşıyaka'ya Başkan Fatih Diniz'den övgü geldi.

Karşıyaka Haber

Ordu'da protokol tribünündeki tek yönetici olarak takımını yalnız bırakmayan Başkan Diniz, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Baskılı oynadık. İlk yarıda gol atabilsek farklı kazanırdık. Takımın mücadelesini son iki haftaya oranla çok beğendim. Kadro yavaş yavaş oturacak. Henüz bir şey kaçırmadık. Bu ligde üst üste 2 galibiyet alan üst gruba yerleşir" dedi. Hakem Sarper Barış Saka'nın yönetiminden de yakınan Başkan Diniz, şunları söyledi:

"Kahe'nin ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonu tartışmalıydı. Antalyaspor, Osmanlıspor, Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarında ciddi hakem hataları yapıldı. Belki artniyetli değiller ama çok formsuzlar."

Futbolcularına kazanma hırsları nedeniyle teşekkür eden teknik direktör Yusuf Şimşek ise, "Deplasmanda aldığımız 1 puana sevinmedik. Ben ve futbolcularım verdiğimiz sözden, gideceğimiz hedeften asla vazgeçmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.