⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 28 Mart 2017, 13:04 💬 0 yorum

Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak

Spor Toto 2.Lig Kırmıız Grup'ta Niğde Belediyespor'u 5-0 ile geçen Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş "Artık kalan her maçımız final" dedi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak

on 2 haftada 4 maç oynadıklarını hatırlatan Atilla Güneş, "Uzak deplasmanlara gittik. En yakın rakibimizi böyle bir farkla yenmek hem takımın hem de taraftarın yüzünü güldürdü. Artık kalan her maçımız final olacak. Deplasmanda son haftalardaki şanssızlığımızı da kırarak ilk 5'ten kopmamak istiyoruz" dedi.

Karşıyaka'nın iç saha performansı ile play off yarışına tutunması camiayı da heyecanlandırırken, yeşil kırmızılı taraftarlar bu hafta deplasmanda oynanacak Sarıyer maçına çıkarma yapmak için harekete geçti. Bu arada yönetim de Niğde Belediyespor galibiyetinin primini 3'er bin TL'ye çıkartarak futbolculara moral aşıladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler