ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Karşıyaka Birliği ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeğinde Karşıyaka’nın önde gelen isimleri bir araya geldi.

Karşıyaka Haber

19 Mayıs’ta yapılması planlanan fakat Soma faciası nedeniyle etlenen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeği geniş bir katılımla yapıldı. Karşıyaka’nın önde gelen isimleri düzenlenen körfez turunda bir araya geldi. 19 Mayıs’ta yapmayı planladıkları organizasyonlarını, bu yıl Soma’da meydana gelen elim olay nedeniyle ertelediklerini belirten Karşıyaka Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, Karşıyakalılık ruhunu hisseden herkesi bir araya getirerek Karşıyaka’nın modern çağdaş bir kent olması için çalıştıklarını ve bu anlamda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Etkinlikte derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı Karşıyaka eski belediye başkanlarından Cihan Türsen’e bir plaket verilirken, Karşıyaka Birliği pastası konuklarla birlikte kesildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren körfez turu eşliğindeki yemekte, bu yıl şampiyon olan Karşıyaka’nın tek bayan futbol takımına destek olmak için Pınar Karşıyaka Basketbol takımı oyuncularının imzaladığı forma ile bayan futbol takımı oyuncularının imzaladığı top çekiliş ile satıldı.