Ak Partili Delican 29 Ekim'i kutladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karşıyaka Haber

29 Ekim’de milletimizin sahip olduğu vatan sevgisinin bugün de devam etmekte olduğunu, son günlerde yapılan hain saldırılarla milletimizin asla boyun eğmeyeceğini vurgulayan Delican, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 92. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamakta olduğumuz bugünde birlik ve berberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kendi küllerinden çağdaş bir Cumhuriyeti var ettiği 29 Ekim, Milli Mücadelemizin başarıyla sonlandığı millet olarak en mutlu günlerimizdendir.

Son günlerde yaşananlar birliğe, beraberliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuzu göstermektedir. Bugün bağımsız, özgür bir devlet olarak her zamankinden daha sıkı sarılma, her zamankinden daha güçlü kenetlenme günüdür. Bugün, bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi, bizi biz yapan değerleri daha gür bir sesle yüceltmenin tam zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 92. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”