ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > 44 yıllık bir tarih

44 yıllık bir tarih

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
5535 kez okundu

1973-74 sezonunda Türkiye Ligine çıkan basketbol takımımız 44 yıldır bu ligde oynayan takım hüviyetinde kalmayıp, alt yapısıyla “Türk Basketbolu”na büyük hizmetler verdiği gibi vermeye de devam edecektir.

Maddi sıkıntı içinde olan kulübümüz geçmiş dönemlerdeki yöneticilerin inanılmaz yanlışları sayesinde inanılmaz transfer yanlışlarıyla karşı karşıya kalmıştır. Bu transfer yasakları hangi yönetimler zamanında geldiği gerçeğini unutulamaz, bu yönetimdeki kişilerin hiç bir şekilde affı yoktur.

Sözleşme , imza ettiğin sporcuyu anlaşıp göndermediğin için kulübüne de bu ağır faturayı kesmişlerdir.

Peki ne olmuştur. O sezon takımımız şampiyon olmuş bu yöneticiler kahraman olmuştur. Şimdi durum nedir?
Ttakım düşme potasındadır, şampiyon olurken geleceği düşünmek gerekir ki maalesef o günkü yöneticiler teknik adamın göndermek istediği oyuncularla oturup sözleşmeyi fesih etmek yerine sporcuya git demişlerdir sporcu da FİBA’ya  gitmiş ve transfer yasakları gelmiştir.

Bu yanlışları yapanları dün geceki genel kurulda arasın ki bulasın. Boşuna mı diyorum Amerikan Ata sözünü: You cant beat exprience.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?