ANA SAYFA > Yazarlar > > Sen bakış açını değiştirdiğinde; mucize-sihir-büyü gerçekleşir

Sen bakış açını değiştirdiğinde; mucize-sihir-büyü gerçekleşir

  • Yazar :
  • E-posta :
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
18167 kez okundu

Olaylar, durumlar aynı olabilir. Sen bakış açını değiştirdiğinde gerçekleşir vaaay dediğin mucizeler, eşzamanlılıklar, anlamlı raslantılar. Sihir, büyü budur.

Küçücük bir şey, küçücük bir acaba böyle düşünsem, davransam dediğin ya da acaba benim bildiğim doğru değilse, ya da evet bunun bir çıkış yolu olmalı, ya ben kısır bakıyorsam dediğin bir şey.

Hep salonun penceresinden değil arada bir mutfak, banyo hatta yatak odasının penceresinden bakmak gibi. Hatta balkona çıkıp oradan bakmak, hatta arabana gidip arabanın penceresinden bakmak.

Ya da sahile gidip, dağa çıkıp, ağaca yaslanıp oradan bakmak. Hep aynı kaldırımdan değil diğer kaldırımdan da yürümek, hayatını hep rutinde tutup hep aynı aynı aynı şeyleri aynı zamanlarda yapmak dışında bir şey bu dediğim. Bunun için benim gibi onlarca ev, araba , yüzlerce(hatta belki bin) kitap okumana, sayısız eğitim verip eğitim almana gerek yok.Ya da pek çok ülkeye gitmene.

Ne göreceğini düşünmene gerek yok, nasıl olacağını ya da ne olacağını.

Sadece öncelikle şunu bil ve uygula. ANda oluşmakta her şey ama her şey.

Şimdi ve Buradaki küçücük bir algılama , duygu, düşünce, davranış değişikliği geçmiş ve geleceğide değiştirmekte. Çünkü gerçek anlamda lineer bir zaman yok. Zaman sadece anda ve dikey.(Bunun bilimsel kısmına şimdi girmeyeceğim)

Şunu bil ve emin ol ki Evren sana hizmet için hazır, bunun için adım atmanı istiyor varlığının farkındalığıyla. 

Her an, Her gün yeniden doğmakta yaşam. Senin gibi. Hatırla.

Işığınız, ışıltınız daim olsun.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?