ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Colton Iverson bilmecesi

Colton Iverson bilmecesi

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
13298 kez okundu

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Yönetimi sözleşmesi 500.000 USD olan Colton Iverson’u göndermek için her yolu deniyor ama, imzalanmış bir sözleşme olduğundan bu oyuncudan faydalanmak gerekiyor.
Neymiş “sözleşme çok yüksekmiş” sporcu iyi oyuncu olursa tabiî ki sözleşmede yüksek olur. Petway 140.000 USD olursa Iverson tabiî ki 500.000 USD olur, çünkü Petway’den 4 kat iyi oyuncu. Patway geç geldiği için Uşak maçında hazır olmayabilir ama daha ziyade savunma ve ribaunt özelliklerine sahip olduğundan skor gücü düşük bir oyuncu. Bu durumda benim tercihim Iverson olur.
Basketbol şubesi 21 kişiden oluşuyormuş. Herhalde dünyada bu kadar fazla yöneticinin olduğu bir örnek yoktur. Acaba bu yöneticilerden hiç birisi Iverson’un kalması yönünde bir fikir yürütebildi mi? Yürütseler de fark etmez çünkü orada baş aktörler var.
Futbol takımımız lige çok iyi bir başlangıç yaptı, en mühimi ise sahadaki 11 oyuncumuzun 9 tanesinin alt yapımızdan olmasıydı. Yalnız sahadaki mi kenardakilerden de dördü alt yapımızdandı. Geçen sezon büyük paralara yaşlı oyuncular transfer edilip bir de küme düşünce ne kadar büyük yanlışların yapıldığı gerçeği gözler önüne çıkıyor. 10 tane alt yapı oyuncumuzun kiraya verildiği geçen sezon çoğumuz isyan etmişti ama maalesef anlaşılamadık ve büyük bir borç batağına girdik.
Her neyse olan olmuştur, bu sezon her maçta takımımızın yanında olmalı ve onlara büyük destek vermeliyiz. Cumartesi Atatürk Stadı’nda kapalı tribünde buluşmak dileğiyle..
“Protokol mu?” dediniz… Aman ha!..


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?