ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Recep Ankaralı’ya…

Recep Ankaralı’ya…

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
4028 kez okundu

Türkiye Basketbol Federasyonu MHK (Merkez Hakem Kurulu) Başkanı Recep Ankaralı’ya mesajım. Pınar Karşıyaka Anadolu Efes maçında atadığın hakemler maalesef sınıfta kaldılar. O kadar yanlış düdükler vardı ki,senin Ayşe Arman’la yaptığın röportajda söylediğin gibi “basketboldan en iyi anlayan KSK taraftarı”dır yorumuna ben “dünyada en iyi anlayanı” olarak eklemek istiyorum.
Rakip takımın teknik adamına 5 defa ikaz var, bir teknik faul yok. Bunu ev sahibi takımın teknik adamı yapsa 2 teknik faulden diskalifiye olurdu.
Maçı seyrettim. Bir daha kasetten izleyeceksin. Bu basketboldan en iyi anlayan taraftar devreye girmeseydi ne olacaktı, protesto tamamen seviyeli oldu. Hiç aşırı bir slogan atılmadı. Ne olacak şimdi maçı Pınar Karşıyaka kaybetseydi, bu takımın hakkını kim koruyacaktı?
Arkadaş sana samimi bir şey söyleyeyim mi? Karşıyaka maçlarına Emin Moğulkoç, Aytuğ Ekti ve Mehmet Keseratar’ı atama başka, ihsan istemem.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?