ANA SAYFA > GÜNDEM > Yöneticiler yuvanın çocukları ile iftar yaptı

Yöneticiler yuvanın çocukları ile iftar yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yöneticiler yuvanın çocukları ile iftar yaptı

Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü yöneticileri Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar ile iftar açtı.

Karşıyaka Çocuk Yuvası bahçesinde düzenlenen iftara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay, müdür yardımcıları, Denetim Hizmetleri Başkanı Hayati Öztürk, denetçiler, Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Gengörü, Kurumun diğer yöneticileri,  çocukların gönülleri, bağışçılar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yuvadaki çocuklar katıldı.
Kurum yöneticilerinin yuvadaki çocuklar ile her Ramazan ayının bir gününde bir araya gelerek iftarı beraber yaptıkları belirtildi.
İftar programında yöneticiler, denetçiler, gönüller, bağışçılar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte yemek yiyen çocukların çok sevinçli oldukları gözlendi.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz/Karşıyaka Haber

  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yaşayan Kayserililer iftarda buluştu
Sonraki Haber Kaf Kaf yeni tesislerine 3'lü protokolle kavuşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?