ANA SAYFA > SAĞLIK > Yoğun enerji sahibi olmak isteyenlere protein önerileri

Yoğun enerji sahibi olmak isteyenlere protein önerileri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yoğun enerji sahibi olmak isteyenlere protein önerileri

Sporcular yoğun enerji temposuna sahip olmak ister. Bu enerji onlarda kas gelişimi destekleyeceği gibi fazla kilolardan kurtulmak için de kalori yakımını sağlar. Uzun süreli spor yaparak fit bir vücuda sahip olmak düşüncesi ile ortaya çıkan enerji ihtiyacı ise normal besinlerin yanı sıra gıda takviyeleriyle ancak elde edilebiliyor.

Sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olan sportif faaliyetler insanda bir çok hastalığın belirtilerini kesinlikle önlüyor. Fazla kilolara veya obeziteye bağlı olarak ortaya çıkan kalp, şeker ve tansiyon gibi rahatsızlıklardan kurtulmak istiyorsanız ilk olarak spor yapmak sonrasında ise kilo vermek en doğru tercih biçimi olacaktır. Spor yaparak kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Sporun ilk başlarında hızlı kilo vermeye başlarken sonrasında ise bu süreç yavaşlayacak ve ciddi anlamda sabır gerektiren bir eylem haline dönüşecek. Bu sabır gerektiren duruma geldiğinizde ise devreye gıda takviyeleri girecektir. Optimum Platinum Hydrowhey sporcular tarafından sıklıkla tercih edilen mikronize edilmiş bir protein tozudur. İçeriği sayesinde kas gelişimine yardımcı olacak ve koruyucu durumunda yer alacak bu ürün, aynı zaman da sunmuş olduğu enerji sayesinde daha da fazla spor yapmanıza ve kalori yakmanıza olanak tanıyacaktır. İçerdiği yüksek amino asit profili sayesinde kolay ve hızlı karıştırılan bir özelliğe sahip olan ürün, 30’ar gramlık saflıkta proteini sizlere sunuyor. Optimum Platinum Hydrowhey’i 300 ml bir su ile karıştırarak tüketebilirsiniz. İçerisinde bulunan BCAA içeriğiyle kasların hızlı şekilde toparlanmasını sağlayacak olan bu ürün size oldukça büyük katkılar sağlamaya yetecektir. Kilo vermek ve kas kütlelerinin gelişimini sağlamak için protein ağırlıklı beslenmenin önemi oldukça büyüktür. Bu ürünler ile alacağınız protein takviyeleri ise size sportif bir başarı sağlayacak, sabır gerektiren durumlarda dahi hem daha fazla kalori yakmanıza hem enerji kazanmanıza fayda sağlayacaktır. Özellikle  vücudun anlık ihtiyaç duyduğu protein gibi temel maddeleri alma konusunda yaşanabilecek sıkıntıları ortadan kaldıran bu ürün, hızlı emilimi ve kolay temin edilebilmesiyle size avantaj sağlayacak ve muhteşem bir performans göstermenize yardımcı olacaktır. Bu durum ise hızlı kilo vermenin yanı sıra ciddi kas gelişimlerini destekleyecektir. Antrenman öncesinde veya ihtiyaca göre sonrasında alacağınız bu ürün size katkı sağlayacak en büyük yardımcınız olacaktır. Optimum Platinum Hydrowhey’in temelinde izole proteinler yatmaktadır.

İZOLE PROTEİN NEDİR

İzole protein olarak bilinen tozlar, whey proteinlerinin teknolojik ayrıştırmalar kullanılarak elde edilen saflık oranı yüksek protein tozlarına verilen isimdir. İzole proteinler geçirdiği işlemlere göre alt gruplara ayrılabilir. İzole Proteinler, konsantre olarak hazırlanan proteinlere oranla daha saf ve sıfır yağ  veya şeker oranına sahiptir. Yine bu proteinler içerisinde ki karbonhidrat miktarları da sıfıra yakındır. Yağsız kas kütlesi hedefiyle sportif çalışma yapan sporcuların en sık tercih ettiği protein olan bu ürünler ihtiyaçları karşılayacağı gibi sportif anlamda başarının yakalanmasına da yardımcı olacaktır.

ION EXCHANGED TEKNOLOJİSİ:

Protein tozlarının etkisini artırmak için bir takım işlemler yapılabiliyor. Protein tozunda ki protein miktarını artırmak için yapılan yönteme bu isim verilir. Beta laktoglobulin içeren bu teknoloji sonucu elde edilen ürünler daha fazla proteine sahiptir.

MİCRO-FİLTERED TEKNOLOJİSİ:

İzole protein elde edilirken kullanılan bu işlem, protein oranının artmasına sebep olur. Bu yöntem ile proteinler yararlı özellikleri barındıran maddelerden korunmuştur. Kısaca bahsetmek gerekirse bir filtre görevi gören bu yöntem daha fazla etki için ortaya çıkarılmıştır.

İZOLE PROTEİN TOZU FİYATLARI NEDİR, NASIL TEMİN EDİLİR

İzole ürünler saflık bakımından daha yüksek oranda protein içerirler. Bu sebeple elde edilme süreci daha meşakkatli ve uzundur. Bu durum göz önüne alındığında whey proteinlerine nazaran daha pahalı fiyatlara satılmaktadır. İzole protein temin etmek isteyenler bu tercihini Fitbull’dan yana kullanabilir. Hem uygun ödeme koşulları, hem hazır stok seçenekleri ile elde edeceğiniz bu ürünler spor anlamında başarıya ulaştıracak en büyük etkenler olarak karşınıza çıkacaktır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ABD’den ''İzmir'de 29 Ekim'' uyarısı
Sonraki Haber Ege Üniversitesi 593.sırada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?