ANA SAYFA > EKONOMİ > Yaşar Topluluğu gıda ve içecek şirketleri kuruluş yıl dönümlerini coşkuyla kutladı

Yaşar Topluluğu gıda ve içecek şirketleri kuruluş yıl dönümlerini coşkuyla kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Topluluğu gıda ve içecek şirketleri kuruluş yıl dönümlerini coşkuyla kutladı

Yaşar Topluluğu şirketlerinden Türkiye’nin öncü süt ve süt ürünleri markası Pınar Süt’ün 45., ülkenin lider et ürünleri firması Pınar Et’in 33., Türkiye'de ilk kez ambalajlı suyu tüketiciler ile buluşturarak sektöre öncülük eden Pınar Su’yun 34. ve Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama’nın 35. kuruluş yıldönümleri, Ekim ayı içerisinde şirketlerde gerçekleştirilen törenlerle, coşku içinde kutlandı.

Pınar Süt, Pınar Et, Pınar Su ve Yaşar Birleşik Pazarlama’da 5 ila 35 kıdem yılını tamamlayan yönetici ve çalışanların da onurlandırıldığı törenlerde; 5 yılını dolduran 331, 10 yılını dolduran 61, 15 yılını dolduran 146, 20 yılını dolduran 66, 25 yılını dolduran 13, 30 yılını dolduran 2 ve 35 yılını dolduran 1 olmak üzere toplam 620 çalışana başarı ve onurlandırma sertifikaları verildi. Törenlere, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Et-Pınar Su Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı,  Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Topluluğu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Attila ve  Kemal Semerciler, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, Yaşar Holding Gıda İcra Başkan Yardımcısı Levent Dağhan, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Pınar Süt Ar-Ge ve Teknoloji Koordinatörü Erhan Savcıgil, Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu, Yaşar Birleşik Pazarlama Genel Müdürü Suat Özyiğit, Yaşar Holding Satınalma Koordinatörü Turgut Sarıoğlu ile Yaşar Topluluğu yöneticileri ve çalışanları katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minik eller Karşıyaka'da sanatla buluşuyor
Sonraki Haber 22 Grammy ödüllü Chick Corea, Avrupa turnesine İzmir'de başlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?