ANA SAYFA > EĞİTİM > Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde ikinci dönem başlıyor

Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde ikinci dönem başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde ikinci dönem başlıyor

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde ikinci dönem kurs kayıtları bugün başladı. Eğlenceli fen, resim, akıl ve zeka oyunları gibi branşlardaki ücretsiz kurslar için ilk ders zili 12 Şubat’ta çalacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Vecdi Altay Çocuk Kulübü, ikinci dönemi 8 branştaki ücretsiz kurslarla açıyor. Karşıyakalı çocuklar için bu dönem İngilizce drama, karikatür, eğlenceli fen, akıl ve zeka oyunları, satranç, resim, diksiyon ve yaratıcı drama kursları verilecek. Kurslara, Çarşı Kültür Merkezi’ndeki kulüp ofisine başvurarak kayıt yaptırılabilecek.

Çocuklar için eğitim ve eğlencenin bir araya geleceği kurslarda, 12 Şubat Pazartesi günü itibariyle dersler başlayacak. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacak hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Çocuk Kulübümüz bünyesinde yine dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir sezon diliyorum. Her şey çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Kritik yerlerde güçlü kaldık
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Ankara'da galip

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?