ANA SAYFA > İZMİR > TMOK Üyelerinden Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı’ya Fair Play Madalyası

TMOK Üyelerinden Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı’ya Fair Play Madalyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TMOK Üyelerinden Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı’ya Fair Play Madalyası

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Kervanı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Dünya Fair Play Kongresi (CIFP) Konsey Üyesi Erdoğan Arıpınar ile yine TMOK üyeleri Murat Özbay, Teoman Güray, Haldun Domaç, Sevim Güllü, Remzi Yılmaz ve Avni Erboy'un bulunduğu ziyarette Fair Play Kervanı kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dünya Fair Play Kongresi (CIFP) Konsey Üyesi Erdoğan Arıpınar; “Fair Play Kervanı, Türkiye’deki üniversitelerin spor fakültelerinde bugün öğrenim gören, yarın spor hocalığı ya da yöneticiliği yapacak olan gençlerimizi eğitmek için hazırlanmış bir toplumsal sorumluluk çalışmasıdır. Bugüne kadar 30 üniversite gençlerle bir araya geldik. Amacımız Fair Play ruhuna sahip sporcu gençler yetiştirmektir ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakıcı; “Spor her zaman bir toplumun ilerleyebilmesi için olmazsa olmaz değerlerdendir. Başarılı sporcular yetiştirmek elbette önemli ancak fair play anlayışıyla spor yapmak çok daha önemlidir. Bizler de ilçemizde sportif faaliyetlerin ilerleyebilmesi, gençlerin bu faaliyetler içerisinde yer alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bakıcı’ya TMOK üyeleri tarafından “2016 Fair Play Hizmet Madalyası” takıldı. Başkan Bakıcı da Erdoğan Arıpınar’a  Artemis Heykelciği hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Divan Kurulu, stat çalışmalarını Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile sürdürecek
Sonraki Haber KİTVAK’ın 20.Yıl Kermesi’ne büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?