ANA SAYFA > SAĞLIK > Tınaztepe hizmet kapasitesini artırıyor

Tınaztepe hizmet kapasitesini artırıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tınaztepe hizmet kapasitesini artırıyor

İzmir'de yaptığı sağlık yatırımlarıyla halkın yaşam kalitesini yükselten TAPDİ Oksijen A.Ş., yeni yatırımlara imza atıyor.

TAPDİ Oksijen A.Ş. ve Özel Tınaztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, dün yaptığı basın toplantısında sağlıkta hizmet kapasitesini artırmak ve İzmir'in ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Bayraklı ve Torbalı'ya 40 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını ifade etti.

Tapdi Buca Tıp Merkezi ile 2001 yılında sağlık sektöründe hizmet vermeye başladıklarını, 2010 yılından itibaren de Özel Tınaztepe Hastanesi ile yola devam ettiklerini belirten Özel Tınaztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, sağlık alanında yeni yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve her geçen gün büyüyerek hizmet vermeye devam ettiklerini kaydeden Özel Tınaztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, "Hastalıkta sağlıkta her yaşta" sloganıyla yol çıktıklarını, bugün her kitleye hitap eder konuma geldiklerini söyledi. İzmir halkına hizmet vermekten gurur duyduklarını dile getiren Dr. Bektur, "Buca Tıp merkezi ve Tınaztepe Hastanesi'ni İzmir üretti ve büyüttü. Sağlık alanında halkın beklentisini karşıladık. Bu zamana kadar 2 milyonun üzerinde hasta muayene ettik, 100 binin üzerinde ameliyat yaptık ve Tınaztepe'nin 15 bin bebeği oldu. İzmir, 'bize 4 milyon hasta bak' derse buna hazırız, çünkü halkını seviyoruz. Sadece İzmir ve çevre ilçelerden gelen hastalara hizmet vermiyoruz. Türkiye'nin diğer illerinden ve hatta yabancı ülkelerden sayısı artan hastalarımız oluyor. Bu hastaların tedavi süresince İzmir'de kaldıklarını düşünürsek, İzmir için de önemli bir gelir kaynağı oluyor" dedi.

40 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

İzmir için sağlık alanında yaptıkları 40 milyon dolarlık yeni yatırımlarla İzmir'in artan taleplerini karşılayabileceklerini bildiren Dr. Bektur, 2 ay önce Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezini hizmete açtıklarını, 2017 yılının ilk yarısında Tınaztepe Torbalı Hastanesi olarak hizmete devam edeceklerini söyledi. Bayraklı'da da yeni girişimlerde bulunduğunu kaydeden Dr. Bektur, 2017 yılının ikinci yarısında Tınaztepe Bayraklı Galen Hastanesi'ni açacaklarını belirtti.

"TORBALI KENT OLMAYI HAK ETMİŞ"

Dr. Bektur, yeni yatırımların yapılacağı bölgelerin ihtiyaca yönelik belirlendiğini belirterek şunları söyledi:

"Torbalı kent olmayı hak etmiş, ancak hala şehre akıyor. Torbalı'nın yerinde çözülebilecek eksiklikleri var. Örneğin yoğun bakım hastası, onkoloji, obezite hastaları ya da kozmetik işlem yaptırmak isteyenler kent merkezine gidiyor. Bizim amacımız Torbalı'yı şehir merkezi haline getirmek ve Torbalı halkına yerinde hizmet vermek. Tıp merkezi olarak hizmet vermeye başladığımız merkezimiz, 2017 yılının ilk yarısında hastane olarak yola devam edecek."

BAYRAKLI'YA YENİ HASTANE

İzmir'in sağlık alanındaki açıklarını kapatmak ve halkın beklentisini karşılamak adına gelecekte şehrin merkezi olacak Bayraklı'da da yatırımda bulunduklarını anlatan Dr. Bektur, 2017 yılının ikinci yarısında Tınaztepe Galen Hastanesi'ni açacaklarını kaydetti. Dr. Bektur, "Bayraklı'daki hastanemizi Ege Bölgesi'nin en uç açıklarını kapatan bir merkez olarak planlıyoruz. Burada onkoloji bölümündeki eksiklikleri tamamlayacağız, nörolojik bilimler lokomotifimiz olacak. Misyonumuz, sağlık için İstanbul'a göçü engellemek ve yurt dışından İstanbul'a akan sağlık turizminin yönünü İzmir'e çevirmek. Kısacası Türkiye'de doğru sağlık hizmeti arayanları İzmir'e getireceğiz" diye konuştu.

"KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ"

Büyürken kaliteden ödün vermediklerini de hatırlatan Dr. Bektur, Tınaztepe Hastanesinin Amerika Birleşik Devletleri'nin en prestijli akreditasyon kuruluşlarından Joint Commission International (JCI) belgesini aldığını söyledi. Dr. Bektur, "Yeni merkezlerimizle yola devam ederken şimdiye dek olduğu gibi kalite öncelikli, hasta odaklı ve sıfır hata ile ilerlemeye çalışıyoruz. JCI Belgesini almamız dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti verdiğimizin kanıtıdır. Sağlık hizmetlerinde dünyanın en önemli kalite yönetim sistemi olan ve 'Altın standart' olarak kabul edilen JCI Akreditasyon Belgesine sahip olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Bakan'dan mevsimlik işçi ve taşeron çıkışı
Sonraki Haber Tacettin Bayır İzmir'deki kamu hastanelerinde dağıtılan broşürü sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?