ANA SAYFA > ÇEVRE > Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli Karşıyaka'da incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli Karşıyaka'da incelemelerde bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli Karşıyaka'da incelemelerde bulundu

İzmir’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli helikopterle İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal eşliğinde Manisa Karakoca (2007) ve İzmir Buca (2018) yangın bölgelerini havadan inceledi, çalışmalar hakkında Orman Bölge Müdürü Aybal’dan bilgi aldı.

Daha sonra helikopterle İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne gelen Bakan Pakdemirli’yi İzmir protokolü ve Bölge Müdürlüğü yöneticileri karşıladı.

Beraberindekilerle beraber Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları Yönetim merkezini de gezen Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye yangın yönetim merkezinin çalışmaları hakkında detaylı bir şekilde bilgi verildi.

Özellikle 7/24 orman alanlarının kamera ile izlendiği dev ekranın basın mensuplarına gösteren Bakan Dr. Bekir Pakdemirli, orman yangınları ile başarının en önemli etkenlerinden birinin de teknolojiye bu şekilde hâkim olmanın yattığını, yanan alanların yılı içinde tekrar ağaçlandırılacağını, 5-6 ay önce yanan İzmir Buca'daki alanda çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Bölge Müdürlük sosyal tesislerinde birlikte yenen öğle yemeğinin ardından Bakan Dr. Bekir Pakdemirli İzmir’de gerçekleşecek diğer programlara katılmak üzere İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır KARİŞKAD'ı ziyaret etti
Sonraki Haber İzmir'deki hastane eczacıları sempozyumda bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?