ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tarihi Karşıyaka İstasyonu ticari rant olmasın!..

Tarihi Karşıyaka İstasyonu ticari rant olmasın!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarihi Karşıyaka İstasyonu ticari rant olmasın!..

Tarihi Karşıyaka İstasyonu, TCDD tarafından özelleştirilerek ticari alana çevrilmesini protesto eden Karşıyakalılari Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın önderliğinde "Kentimizin tarihini ve kimliğini korumak adına" bu karara tepki gösteriyor...

Bugün  akşam saatlerinde Karşıyaka İstasyonu önünde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın çağrısı üzerine bir araya gelen Karşıyaka Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle gerçekleştirilecek basın açıklamasına Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Biz, gücünü geçmişinden alan bir ilçeyiz. Kentimizin kimliğini, tarihi Karşıyaka İstasyonu’nu ranta kurban etmeyeceğiz. Basın açıklamamıza katılarak desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Anadolu Lisesi'nin adı değişti...
Sonraki Haber Yılmaz Vural Karşıyakalılarla buluştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?