ANA SAYFA > EKONOMİ > Sürekli, Peynirci Salih’in açılışında önce tattı sonra satın aldı

Sürekli, Peynirci Salih’in açılışında önce tattı sonra satın aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürekli, Peynirci Salih’in açılışında önce tattı sonra satın aldı

Peynirci Salih’in Karşıyaka Atakent’eki şube açılışına katılan İzmir Milletvekili Av. Kerem Ali Sürekli peynirin ve zeytinin tadına baktı, satın aldı. Davetlilere ikram etti.

1951 yılında Karşıyaka eski Adliyenin altında peynirciliğe başlayan Peynirci Salih, ilk şubesini Atakent’e açtı. Şubenin açılış törenine Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, İzmir Milletvekili Av. Kerem Ali Sürekli, Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Akdaş, İşadamları Mehmet Çelebi, Halil Telli, Ali Albay, Kadir Telli, Kemal Buluğ, Temel Şen, Hasan Ustaoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Tarım Müdürü İsmail Emetli, Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Avni Erboy ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelasını kesen Milletvekili Sürekli,Peynirci Salih’in yıllardır kaliteli ürünleri Karşıyakalıya sunduğunu belirterek şöyle dedi “Yıllardır Karşıyaka’da Peynirci Salih’i tanırım. Kaliteli ve taze ürünler bulundurur. Burada da bu hizmetine devam edeceğine inanıyorum. Kendisine ve Karşıyaka’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar versin.”

Vekil Sürekli dükkânda ilkokul arkadaşı Peynirci Salih’in kardeşi Süleyman Doğru ile karşılaştı, Süleyman ilebir süre sohbet etti.

Vekil Sürekli daha sonra reyonların arkasına geçerek tattığı peynirlerden aldı, davetlilere ikram etti. Zeytin reyonunda da beğendiği zeytinin tadına bakan Vekil Sürekli evine götürmek üzere bir kilo zeytini kendi torbaya doldurarak satın aldı.

Haber, fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden DYNET çalıştayı ile yabancı dil eğitimine destek
Sonraki Haber Karşıyaka'da aşure kazanı dostluk için kaynadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?