ANA SAYFA > GÜNDEM > Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında 35 çocuk sünnet oldu

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında 35 çocuk sünnet oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında 35 çocuk sünnet oldu

Karşıyaka'da, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 35 çocuk sünnet oldu.

 Medical Park İzmir Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Karşıyaka Kaymakamlığı ile Karşıyaka Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile sünnet töreni düzenledi. Törende, 35 çocuk sünnet oldu. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen etkinlikte Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba tarafından sünnet olan çocuklara hediyeleri takdim edildi. Genel Müdür Kubba, çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirterek böyle bir projede yer aldıkları için çok memnun olduklarını dile getirdi.

Operasyonları gerçekleştiren Op. Dr. Ali Çiftçi ise, "Çocuklarımızın sünnetini, enfeksiyonlardan arındırılmış steril şartlarda, cerrahi ve anesteziye bağlı gelişebilecek komplikasyonlara acil ve etkin müdahale edilebilecek ekip ve ekipmanlarla gerçekleştirdik. Çocuklarımızın sağlıklarıyla ilgili bir problem yok. Ben böyle bir sosyal projede yer aldığım için çok memnunum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Stattan vazgeçmeyeceğiz...
Sonraki Haber Hedef 2040...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?