ANA SAYFA > SPOR > Şensan: Camianın duyarsızlığına anlam veremiyoruz

Şensan: Camianın duyarsızlığına anlam veremiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şensan: Camianın duyarsızlığına anlam veremiyoruz

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 22 yaş ortalaması olan altyapı patentli kadrosuyla düşme hattında son sıradayken 5 haftada yenilgisiz topladığı 11 puanla Play-Off yarışına ortak olan Karşıyaka'da yönetim maddi destek bekliyor.

Genç oyuncularıyla camianın yüzünü güldürmeye başlayan Karşıyaka, bu ay içinde takım ve personele maaş ve prim olarak toplam 500 bin TL ödemek zorunda. Şimdiye kadar yıllardır kulübün başını ağrıtıp puan silme ve küme düşürme tehlikesi yaratan birçok yabancı futbolcuya olan borcu kapatan, SGK ve vergi ödemelerini düzenleyip takım ve personel alacaklarını aksatmayan yönetim, sezonun kalan kısmı için katkı istiyor.

Sezon başından beri tüm yükün 2-3 kişinin omuzlarında olduğunu belirten Başkan Vekili Gökhan Şensan, "Camianın duyarsızlığına anlam veremiyoruz. Ne tek deplasman gideri ne de tek bir galibiyet primini karşılamak için kimse taşın altına elini sokmuyor. Ne belediyeler ne de kurumlardan destek almıyoruz. Artık deniz bitmek üzere" dedi. 

Taraftarların kulübe ve takıma sahip çıktığını belirten Şensan, "Adıyaman maçında taraftarımızın desteğiyle neleri başarabileceğini bir kez daha gösterdik. Onların bu desteğinin gelecek haftalarda da sürmesini istiyoruz. Altyapımızdan yetişen gençlerimize sahip çıkıp güvenildiğinde neler yapabileceklerini gördük. Taraftarımızın yakaladığı birlik ve beraberlik havasının kulübe destek olabilecek kişilere de yansımasını istiyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Aydın, Belediye-İş Sendikası şubeleri ile buluştu
Sonraki Haber İzmir Teknepark hayaline kavuşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?