ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Senfoni’ye, İdil Biret ve Rengim Gökmen konuk oluyor

Senfoni’ye, İdil Biret ve Rengim Gökmen konuk oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Senfoni’ye, İdil Biret ve Rengim Gökmen konuk oluyor

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO) bu haftaki konserinde, dünyada büyük başarılara imza atmış iki Türk sanatçıyı ağırlayacak. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 20 Ocak Cuma gecesi Folkart’ın Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşecek konser saat 20.30’da başlayacak.

Ülkemizin yetiştirdiği değerli şef Rengim Gökmen yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na solist olarak piyanoda İdil Biret eşlik edecek. Biret’in aynı zamanda 75. Doğum yılı olması nedeniyle bu konser ayrı bir önem taşıyor.

Programda S. Rachmaninov  “Paganini Teması Üzerine Çeşitlemeler” ile D. Shostakovich “Senfoni No.6” eserleri seslendirilecek.  Ayrıca 2016 -2017 konser sezonu sponsorlarından “CMS Jant ve Makine Sanayi A.Ş” yetkililerine teşekkür plaketi verilecek.

Konser biletleri internet üzerinden (www.biletinial.com), Alsancak ve Karşıyaka D&R’lar dan ve konserin yapılacağı  Ahmed  Adnan  Saygun Sanat Merkezi’nden Cuma günü konser saatine kadar alınabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlham veren kadınlar Migros ''İyi Gelecek Elçileri'' platformunda buluştu
Sonraki Haber Otizm kaleminden ''Atatürk ve Zübeyde Hanım'' sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?