ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sektörün İncisi: Gimas

Sektörün İncisi: Gimas

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sektörün İncisi: Gimas

İlk kurulduğunda küçük çaplı üretim yapan Gimas makina kalite politikası ve üretim tekniğinden ödün vermeden ve her zaman geliştirerek bugün sektörde çok önemli bir konuma gelmiştir.

Bu paya sahip olmasında Gimas makina sanayi için çekirdek yapı niteliğine sahip olan uzman ekibi ile kalite politikası etkili olmuştur. Uzman ekibini maden, çimento ve sanayi alanında profesyonel eğitim görmüş ve deneyimli kişiler arasından Gimas iş ilanları başvuruları arasından meslek danışmanları aracılığıyla hassas bir şekilde seçiyor. Uzman ekibinin iletişim becerilerinin de iyi olmasına dikkat eden Şamil Girgin - Gimas makina müşteri memnuniyetini firma politikası olarak benimsemiş.

Faaliyet Alanları

Sektörde büyük bir konumda yer alan ​​​​​​Gimas çimento, petrokimya, maden ve enerji alanlarında hizmet veriyor. Verdiği hizmet alanları her geçen dönemde artış gösteren firma bu alanlardaki ihracat payı ile de ülke ekonomisine büyük katkılar sunuyor. Bu alanlarda yedek parça, karıştırıcı, teknik araç üretimi, montaj araçları, ısıya dayanıklı ürünler, taşıyıcı ve onarıcı maddeler üretiyor.

Çimento

Kurulduğu günden beri çimento sektöründe öncü ve bilinen bir firma olarak hizmet veren firma her üretim yerinde olduğu gibi Gimas İzmir Gimas özelinde ses getirdiği alanlardan biridir. Ulusal ve uluslararası alanda proje, imalat, mühendislik ve kalite kontrolü çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye'de ve yurt dışında birçok projeyi başarılı bir biçimde tamamlayan firma tanınırlığını da her geçen gün artırıyor. Çimento sektöründe kullanılan kırıcı, fırın, dik değirmenler, dinamik seperatörler, apron feeder, toz toplama üniteleri, classifier, klinker soğutma, roller press üretimleri ve ekipmanları ile dünyanın dört bir yanına hizmet vermektedir.

Kalite Temin ve Kontrol

Gimas Makina sektör içerisinde kalite politikası ile en dikkat çeken firmalardan biridir. Bunun yanı sıra da bir kalite kontrol platformu oluşturarak da bunu sağlamak için çalışma gösteren ender firmalardan birisidir. Bunun en somut örneklerinden biri de Gimas çiğli oluşturur. Kalite kontrolü için verileri kullanarak daha ileri bir kalite için çalışarak makine yüksek mühendisi, makine mühendisi, kaynak ve fizik mühendisi ile çalışarak veri elde etme ve standart kaliteye ulaşmaya Gimas büyük önem gösteriyor.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan Yunan voleybol takımına jest…
Sonraki Haber İGC ve tarım kooperatiflerinden güç birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?