ANA SAYFA > GÜNDEM > Şehit Polis Eşleri Derneği, şehit polis çocuklarına destek için stand açtı

Şehit Polis Eşleri Derneği, şehit polis çocuklarına destek için stand açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehit Polis Eşleri Derneği, şehit polis çocuklarına destek için stand açtı

Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi şehit polis çocuklarınaburs sağlamak için Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali kapsamında Pir Sultan Abdal Parkı içerisinde stand açtı.

Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın eşi Nüket Aşkın’ın himayesinde açılan stantta, polis eşleri evlerinde hazırladıkları yiyecek ve giyim eşyalarının satışını yaptı. Bu satıştan elde edilecek gelir, şehit polis çocuklarına burs olarak verilecek. Geliri şehit polis çocuklarına burs sağlandığını duyanlar yoğun ilgi gösterdi.

Narlıdere Belediyesi, Mahalle Muhtarları, Halk Eğitim Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve Narlıdere esnafının da destek olduğu stantta el yapımı giyim eşyaları, el yapımı ev ve süs eşyaları, el yapımı yiyecek, tatlılar, limonata, dondurma ve ayran satışı yapıldı.Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Nüket Aşkın’da yaptığı yiyecekler ile stanta destek verdi.

Stantı gezen Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın,stanta gösterilen memnuniyeti birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu dile getirerek, derneğin çalışan polis eşlerini bir araya getirerek görevi başında şehit düşen, gazi ve malul meslektaşlarının çocuklarının emanetleri olduğunu, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını, bu uğurda stantta katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Masa Tenisi'nin "Bay Şampiyon"u...
Sonraki Haber Küsen gözlük projesine tam not

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?