ANA SAYFA > ÇEVRE > Sahillere kadın eli değdi...

Sahillere kadın eli değdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahillere kadın eli değdi...

Inner Wheel 244. Bölge üyeleri Atakent Inner Wheel Kulübü'nün öncülüğünde bir araya gelerek Çeşme Ilıca sahil şeridi üzerinde kıyı temizliği yaptı.

Rotary 2440. Bölge eşlerinden oluşan Inner Wheel 244. Bölge'ye bağlı Atakent, Ege, İzmir ve Konak Inner Whell Kulübü üyeleri bir araya gelerek Çeşme Ilıca sahilinde çevre temizliği etkinliği düzenledi. Eylül ayındaki Dünya Barış Gününü  çevre konusuna uyarlayarak "Çevre ile Barış" içerisinde olmaya ve çevrenin korunmasına yönelik olarak bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Inner Wheel 244. Bölge Başkanı İclal Kardıçalı "Dünyamız için sadece çevre kirliliğini durdurarak önlem alma sınırını çoktan geçtik. Artık insanlığın çevreye verdiği zararları onarma zamanı geldi de geçiyor" dedi.

Çevre için Küresel Bilinç Oluşturulmalı

Çevre bilinci olan bireylerin  şahsi yaptıkları hareketlerin kıymetli olduğunu fakat bu bilincin küresel  olarak, ülkeler arası anlaşmalar sağlanarak gerekli önlemlerin alınması gerektiği konusuna dikkat çeken Kardıçalı, bu sayede hem ülkeler arası diyaloğun ve iş birliğinin yolunun açılacağı, hem de dünya barışına fayda sağlayacağını sözlerine ekledi. Kardıçalı "Ayrıca, insanlığın da bugüne kadar doğayla mücadele etmek yerine barış içinde yaşaması gerektiğine inanıyoruz. Bu güzel çalışmayla, dünyamızı kurtarmak için hala vaktimiz olduğunu ve hiç bir şey için geç kalmadığımızı herkese göstermek istiyoruz. Falih Rıfkı Atay'ın dediği gibi; 'Her yıkıntı onarılabilir, doğanın yıkıntısı asla' şeklinde konuştu.

"Çevre ile Barış" etkinliğinin sonunda barışı simgeleyen beyaz güvercinler  gökyüzüne uçuruldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmet Beko’nun ismi spor tesislerine verildi
Sonraki Haber İzmirliler, Yüksek Sadakat ve Fuat Güner ile coştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?