ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfı açıldı...

Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfı açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfı açıldı...

Karşıyaka'da ilklere imza atan ve sağlık konusundaki olumlu çalışmalarıyla takdir toplayan Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü, bu kez de "Sağlıklı Hayat Merkezi"nde gebe bilgilendirme sınıfı açtı.

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi'nde açılan "Gebe bilgilendirme sınıfı"nda perşembe günleri saat 14.00'te,  Ebe Hatice Derya Karabulut, Fizyoterapist Bahar Yılmaz ve Diyetisyen Uğur Gültekin tarafından  gebelik, doğum, lohusalık ve bebek bakımı ile bilgiler  verilmekte.
Son derece olumlu geçen ve gebelerin bilinçlendirildiği Sağlıklı Hayat Merkezi gebe bilgilendirme sınıfına her geçen gün talebin arttığınmı ifade eden Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, ekip olarak başarılı çalışmalara imza atıldığınıu belirterek, "amacımız sağlığın her kademesinde Karşıyakalılara en iyi hizmeti verebilmek" dedi.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 Anadolu Lisesine sınavla girilebilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?