ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlık eğitim seminerleriyle bilinçlendiler...

Sağlık eğitim seminerleriyle bilinçlendiler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlık eğitim seminerleriyle bilinçlendiler...

Karşıyaka Belediyesi, sene başından bu yana sürdürdüğü eğitim seminerleri ile 3 bin Karşıyakalıyı hem hastalıklar konusunda bilinçlendirdi hem de erken tanı yöntemlerini anlatarak önleyici rol üstlendi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yaşamın her alanında vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

'Evde Sağlık Destek Merkezi' ile yüzlerce hastanın evine şifa dağıtan Karşıyaka Belediyesi, bilgilendirici ve önleyici eğitim seminerleriyle de farkındalık yarattı. Sene başından bu yana gerçekleştirilen 19 eğitim seminerine 3 bine yakın Karşıyakalı katıldı. Olası hastalıklar ve korunma yöntemleri konusunda bilgilendirilen vatandaşlar; bedensel ve zihinsel sağlık için beslenmeden radyasyona, alzheimerden kansere, korunma yollarına ve yeni tedavi yöntemlerine kadar pek çok farklı konuda ayrıntılı eğitim aldı.

Karşıyaka Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen eğitim seminerleri, erken tanı konusunda da bilgilendirici oldu. Seminerlere katılan vatandaşlar, hangi durumda hangi doktora gitmeleri gerektiğini ve tedavi yöntemlerini de uzman doktorlardan öğrendi. Yılsonuna kadar devam edecek olan seminerlerde sırasıyla romatizmal hastalıklar, menopoz, diyabet, teknoloji ve radyasyon ile kanserden korunma yolları ele alınacak. Detaylı bilgi 369 27 30 numaralı telefondan alınabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Her zaman ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ diyor; bu birlik ruhunu da hizmetlerimize en güzel şekilde yansıtıyoruz. Eğitim seminerlerimiz ile hem vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz hem de erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili farkındalık yaratıyoruz. Her zaman toplumun tüm kesimlerine dokunan çalışmalar yürütmeye, hastalıkta ve sağlıkta vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehitler Bulvarı'nda park yasak!..
Sonraki Haber İzmir’de tasarım rüzgarı esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?