ANA SAYFA > GÜNDEM > Referandum öncesi bir araya geldiler

Referandum öncesi bir araya geldiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Referandum öncesi bir araya geldiler

16 Nisan’da yapılacak referandumun huzurlu geçmesi için Kaymakam İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı ve siyasi partilerin ilçe başkanları bir araya geldi.

Kaymakamlık Makamında bir araya gelen Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz 16 Nisan günü yapılacak referandumun huzurlu geçmesini görüştü.

Referandum öncesi koordinasyon toplantısında, referandum öncesi YSK takvimi ve 109 nolu karar, 16 Nisan’a kadar alınacak güvenlik tedbirler görüşülürken, karşılıklı fikir teatisinde bulunuldu.

Ortak alınan kararlar ile referandum öncesi ve referandum gününde Karşıyakalıların huzur içinde geçirmesi için herhangi bir taşkınlık ve toplumu gerecek davranışlardan kaçınılacak ve bunun için her türlü önlem alınacak.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Çalımlıoğlu vefat etti!..
Sonraki Haber En çok kitap okuyan öğrencilere ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?