ANA SAYFA > İZMİR > Protranslate.net - İzmir Tercüme Ofisi

Protranslate.net - İzmir Tercüme Ofisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Protranslate.net - İzmir Tercüme Ofisi

Hukuki, tıbbi, sanatsal, akademik belge, doküman veya metinlerinizin çevirisini Protranslate.net marka güvencesi altında İzmir Tercüme Ofisi olarak üstün kaliteli hizmet anlayışımız ve profesyonel kadromuzla gerçekleştiriyoruz.

Sokak sokak, kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmadan tercüme ofisi veya çeviri hizmeti yapan şirket arayışınıza en kalite çözümü Protranslate  kalite ve güvencesiyle ayağınıza getiriyoruz.  Tercüme edilecek belgenizin kapsamı ve konusu ne olursa olsun artık endişe duymayın. Acil çeviri talepleriniz için zamanında yetişecek mi sıkıntısı yaşamayın. Çeviri taleplerinizi üstün kalite kriterlerinde yapabileceğimizi görmek için ofisimize gelin ve uzmanlarımızdan detaylı bilgi alın. Ziyaretçilerimiz için özel olarak belirlediğimiz ekonomik fiyat seçenekleri ile maddi açıdan zorlamadan,  profesyonel kalitedeki tercümelerinizi, istediğiniz tarihte size teslim ediyoruz.

Çevirisini yaptıkları dili ana dili gibi konuşan ve dilin yapısına tamamen vakıf olan uzman tercümanlarımız ile 40’ın üzerinde yabancı dil seçeneğiyle, çeviri hizmeti olanaklarını istifadenize sunuyoruz. Akademik, tıbbi, medikal, mühendislik, hukuki veya teknik alanlarda veya tercümesini talep ettiğiniz her konuda sorunsuz hizmet kapasitesine sahibiz.

 Protranslate.net - İzmir Tercüme Ofisi,  bilgi ve donanım yönünden tam donanımlı uzman ekibi ve çeviri kalitesinde her biri alanının uzmanı tercüman kadrosundan oluşuyor. Üstün kaliteli hizmet protokolümüzün gereği olarak, çevirmenlerimiz ekibimize katılmadan önce; çeşitli yetenek, kültür ve konuştuğu yabancı dilin Terminoloji Bilimi ve Paraphrasing ve Redaksiyon Bilgisi gibi zorlu testlerinden geçiriliyor. Tercüme yapan çevirmenlerimiz Terminoloji çalışmasını kavram karmaşasını engellemek ve metinde anlam kaymasını engellemek için büyük bir titizlikle uyguluyor. Yetkin Editörlerimiz Paraphrasing çalışmasını çeviri metinlerine uygulayarak çevirisi yapılan metnin dil yapısının ve imla kurallarının doğruluğunu test ediyor. Çeviri metinlerinizin son safhası olan, Tercüme Kalite Kontrolü olan Redaksiyon çalışmasında kaynak ve hedef metin karşılaştırması yapılıyor. Bu sırada Trados ve Dejavu kalite kontrol programları kullanılıyor.

Protranslate.net marka güvencesinin rahatlığında ister evinizden isterseniz iş yerinizden internet ortamında online çeviri platformundaki adresimize giriş yaparak birkaç tıkla belgelerinizi istediğiniz formatta sisteme yükleyebilir ve en kaliteli tercümeyi hızlı ve çok hesaplı fiyat seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Ar-ge ve yenilik kimliğiyle gelişiyor
Sonraki Haber Cihat Arslan'dan tecrübelilere tepki...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?