ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ossi Karşıyaka'nın gururu oldu...

Ossi Karşıyaka'nın gururu oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ossi Karşıyaka'nın gururu oldu...

Karşıyakalı Osman Ertöz (Namı diğer Ossi) Türkiye'yi, Dünya Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası'nda başarıyla temsil etti ve gümüş madalya kazandı.

Slovakya'da sona eren Dünya Şampiyonası'nda Türkiye adına yarışan Osman Ertöz, kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Spor ve sanattaki başarısıyla adeta engelli kardeşlerine örnek olan ve katıldığı yarışmalarda kürsüye çıkarak başarısının doruk noktasına ulaşıyor.
Son olarak Slovakya'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda tekerlekli sandalyesiyle dans eden ve birinciliği çok az bir puanla kaybederek ikinci oluğp Gümüş Madalya kazxanan Osman Ertöz, "başarım hepimizin, bana destek olanların başarısıdır. Ülkemin adını yurt dışında en iyi şekilde, gururla duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Karşıyakalı olarak şampiyonalarda başarılarım devam edecek" dedi.
Osman Ertöz, şimdi de 8-12 Kasım tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırlanacak.
www.karsiyakahaber.com/Özel

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Belçika'da kazandı...
Sonraki Haber Tenis heyecanında çeyrek ve yarı finale doğru...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?