ANA SAYFA > ÇEVRE > Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

Can dostlara daha çağdaş ve sağlıklı yaşam şartları sunmak için Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yenileyerek büyüten Karşıyaka Belediyesi, tesiste korumaya alınan hayvan sayısını da 110’a çıkardı. Sahipsiz misafirlerine ‘5 yıldızlı’ konfor yaşatan bakımevi, hayvan severlerin de beğenisini kazandı.

Karşıyaka Belediyesi, 3 dönüm alan üzerinde kurulu olan Örnekköy Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni geçtiğimiz aylarda yeniledi. Kapalı ve açık toplam 30 odası bulunan yeni yaşam alanında; köpek bakım odası, 2 adet muayene odası, 1 ameliyathane, veteriner hekim odası, kayıt odası ve köpek sahiplenmek amacıyla tesise gelenler için bekleme odası inşa edildi. Can dostların sosyalleşmesi ve oyun oynaması için de 300 metrekarelik çim alan oluşturuldu.

Yapılan yatırımla tesisin hizmet kapasitesi artırıldı. Koruma altına alınan sokak hayvanlarının sayısı 110’a yükseltildi. Misafir edilen can dostlar için daha hijyenik ve modern yaşam şartları sağlandı. Merkeze getirilen köpekler önce genel sağlık taramasından geçiriliyor ve iç-dış paraziter ilaç uygulanıyor. Kısırlaştırma operasyonları, aşıları yapılıyor. Hasta ve yaralı hayvanlar tedavi ediliyor. Hayvan severler, tüm bakımları yapılan sahipsiz sokak hayvanlarını tesisi ziyaret ederek ve 0549 260 01 36 numaralı telefonu arayarak sahiplenebiliyor.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yaşamı ve çevremizi paylaştığımız can dostlarımıza en güzel hizmetleri sunmak  için çalışıyoruz. Bu anlayışla, önemli bir yatırım daha yaparak, Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize ek binalar, yeni yaşam alanları kazandırdık. Korumaya aldığımız hayvan sayısını da 110’a yükselttik. Duyarlı hayvan severleri ve köpek sahiplenmek isteyen yurttaşlarımızı da tesisimize bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alpay Özalan'ın babası vefat etti
Sonraki Haber Toplu ulaşıma sınav ayarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?