ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Öğretmenlere biyometrik fotoğrafta yüzde 50 indirim

Öğretmenlere biyometrik fotoğrafta yüzde 50 indirim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenlere biyometrik fotoğrafta yüzde 50 indirim

Karşıyakalı genç fotoğrafçı yeni çipli kimlik kartı alacak öğretmen ve ailelerine biyometrik fotoğraf çekiminde yüzde 50 indirim yapacak.

2 Ocak’ta tüm Türkiye’de olduğu gibi Karşıyaka Nüfus Müdürlüğüne çipli kimlik kartı başvuruları başladı. Başvurularda yeni ehliyetlerde olduğu gibi biyometrik fotoğraf zorunlu.

Karşıyaka Foto Maket’in sahibi Yusuf Aksoy biyometrik fotoğraf çekimlerinin arttığını belirterek öğretmen ailelerine destek amacı ile biyometrik fotoğraf çekimlerinde yüzde 50 indirim uygulamaya başladıklarını söyledi. Aksoy şunları söyledi. “Yeni çipli kimlik kartları için başvuruların başlamasından sonra biyometrik fotoğraf çekimi için bize gelenlerin sayısı arttı. Nüfus Müdürlüğü dükkanımızın hemen karşısında bulunuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de tabi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile bir sohbette öğretmenlere çekimlerde yardımcı olunmamız istendi. Bizde yarı yıl tatiline girecek öğretmenlerimizi ve  aile fertlerini de düşünerek aile bütçelerine katkı sunmak istedik. Biyometrik fotoğraf çekimlerinde yüzde 50 indirim uygulamaya başladık.

Solmayan fotoğraflar

Çekim yaptığımız biyometrik fotoğraflarda orijinal fotoğraf makinalarında basıldığı için solma, renk akması gibi olumsuzluklar yaşanmamaktadır. Öğretmenlerimiz ve aileleri bu fotoğrafları yeni ehliyetlerde ve pasaportlarında da gönül rahatlığı ile kullanabilirler.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da ihtiyaç sahiplerine 1 yılda 5 milyon TL yardım yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?