ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrencilere kariyer dopingi

Öğrencilere kariyer dopingi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrencilere kariyer dopingi

Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Fuarı–Dokuz Eylül: Sağlık Günleri 2017’, yoğun ilgi gördü. İki gün boyunca devam eden fuarda, Türkiye’nin önde gelen sağlık kurumları stantlarda öğrencilerle bir araya geldi.

Türkiye’nin önde gelen sağlık ve sigorta kurumlarını Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileriyle bir araya getiren ‘Kariyer Fuarı–Dokuz Eylül: Sağlık Günleri 2017’, katılımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü (İŞKUR), DEÜ Hemşirelik Fakültesi, DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ile DEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun işbirliğinde düzenlenen fuarda öğrenciler, sektör temsilcileriyle birebir görüşme imkanı buldu.

‘İşinize Bakın’ sloganıyla iki gün boyunca devam eden etkinlikte Acıbadem Sağlık Grubu, Allians Sigorta, Amerikan Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Ekol KBB, LÖSEV, Medical Park İzmir Hastanesi, Pegem Akademi ve İŞKUR stantlarla yer alırken; bunlardan Ekol KBB, Allians Sigorta ve Medical Park İzmir Hastanesi öğrencilerle iş görüşmesi de yaptı. Sağlık bilimleri alanlarında okuyan son sınıf öğrencilerin katıldığı fuarda, sağlık alanındaki güncel gelişmeler hakkında da katılımcılara bilgi verilirken; öğrenciler etkinlikten memnun kaldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen fuarda katılımcılara teşekkür belgeleri üniversite adına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Ersoy, DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nihal Gelecek, DEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Balcı, DEÜ Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Seren İntepeler ve Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Özlem Çakır tarafından verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KİTVAK 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı
Sonraki Haber İzmir Körfezi'nin berraklık ve ışık geçirgenliği arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?