ANA SAYFA > SAĞLIK > Normal doğum

Normal doğum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Normal doğum

Hamile olan bayanlar için doğumun normal şekilde olması oldukça önemlidir.

Normal doğum annenin doğum sonrası daha sağlıklı ölmesi ve kendini toparlaması için önemlidir. Normal doğum sağlık bakanlığı tarafından da desteklenmektedir. Son zamanlarda giderek yaygınlaşan sezaryen doğum yerine normal doğum yapılması annenin sağlığının düzgün bir şekilde korunmasını sağlamaktadır. Normal doğumun gerçekleşmesi için hamilelik haftalarının eksiksiz tamamlanması gerekmektedir.

 Normal Doğum Neden Önemlidir

Hamilelik dönemi sonrasında bebeğin dünyaya gelmesi için normal doğum yapılması hem anne hem de bebek için faydalıdır. Normal doğum dışında ameliyat ile yapılan doğumlarda anne sağlığını tehdit edebilecek olumsuz sonuçların meydana gelmesi de oldukça fazladır. Ameliyatla yapılan doğumlarda ana rahminin zarar görmesi durumu oluşabilmektedir.

Normal Doğum Sonrası

Normal doğum sonrasında anne sağlığı için dikkat edilmesi gerekenlere uyulması gerekmektedir. Kanama oluşmaması için anne ağır eşya taşımamalı ve beslenmesine dikkat etmelidir. Normal doğum ile ilgili daha birçok bilgiye www.gebe.com adresine girerek sitemizden ulaşabilirsiniz. Normal doğum sonrası kanama riskine dikkat edilmelidir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de kumpas böyle çöktü
Sonraki Haber Hamilelikte Beslenme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?