ANA SAYFA > ÇEVRE > Mustafa Kemal Mahallesi’ne 200 zeytin fidanı

Mustafa Kemal Mahallesi’ne 200 zeytin fidanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Kemal Mahallesi’ne 200 zeytin fidanı

Gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir kent bırakmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, Mustafa Kemal Mahallesi’nde 200 zeytin fidanını toprakla buluşturdu. Başkan Akpınar “Bina değil ağaç dikiyoruz. Karşıyakamızı yeşillendiriyoruz” dedi.

Doğayı korumaya yönelik projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 200 zeytin fidanı dikti. Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 4656 metrekarelik alanda yapılan fidan çalışmalarına Karşıyaka Kent Konseyi üyeleri, Şemikler Anaokulu öğrencileri ile Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bina değil ağaç diken bir belediyecilik anlayışına sahibiz. 4 yılda doğayı ve yeşili koruyan bir belediyecilik anlayışıyla çalıştık ve binlerce ağaç diktik. Yeşil alan oranımızı artırmaya, daha çok alana ağaç dikmeye ve kentimizi yılın her döneminde çiçek gibi yapmaya özen gösteriyoruz. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha yeşil bir Karşıyaka bırakacağız" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Mavişehir'i kolay yendi...
Sonraki Haber Danimarkalı firmaların gözü İzmir’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?