ANA SAYFA > EĞİTİM > Muhteşem mezuniyet tablosu

Muhteşem mezuniyet tablosu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhteşem mezuniyet tablosu

İş uygulama okulunun özel öğrencilerinin mezuniyet tablosu muhteşem oldu.

İzmir Özel Eğitim-İş Uygulama Merkezi ve Karşıyaka Mesleki Eğitim Merkezinde özel gereksinimli 65 öğrencinin mezuniyet gününde duygulu anlar yaşandı.

İzmir Özel Eğitim-İş Uygulama Merkezi Ve Karşıyaka Mesleki Eğitim Merkezinde 4 yıl boyunca eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere sosyal yaşam becerileri, toplumsal uyum, iş ve meslek bilgisi alanlarında eğitim verildi.

Mezuniyet sonrası yaşamlarında kendi başlarına hareket etme ve toplum içinde var olma mücadelesi verecek olan öğrencilerin mezuniyet günü nedeniyle okulda bir program düzenlendi.

Mezuniyet programına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka ADSM Başhekimi Yıldızhan Altınışık, KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, Okul Müdürü Abdullah Bulut, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Programda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Okul Müdürü Abdullah Bulut, öğrencilerin velilerini temsilen İsmet Kelebek, özel öğrenci Utku Keskin birer konuşma yaptı.

Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Bu özel ve bir o kadar da güzel çocuklarımızın seçkin aileleri yaratıcı noktasında güçlü ve özel insanlarsınız. Allah katında da çok kıymetli kullarsınız. Önemli olan bunun farkında olarak bu çok özel ve çok güzel çocuklara sahip olmanın ötesinde bunun yaratıcının uygun gördüğü ve müsaade ettiği zaman dilimi içerisinde birlikte yaşayabilme azmini gösterebilmek. Burada bu güzel ve çocuklarımızın hayata daha iyi bağlanabilmeleri, onların yaşamlarını daha iyi sürdürebilmeleri ve size daha iyi yardımcı olabilecek tarzda eğitimler verilmekte ve alışkanlıklar kazandırılmaktadır. Umarım bu beklentiler bu süre zarfında gerçekleştirilmiştir. ”

Okul Müdürü Bulut, öğrencilerinin mezuniyet sonrası yaşamlarında kendi başlarına hareket etme ve toplum içinde var olma mücadelesi vermelerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Velileri temsilen konuşan İsmet Kelebek ise kendilerine ve oğluna gösterilen ilgiden dolayı müdüründen öğrencisine kadar herkese teşekkür ederek, okulda kendilerini değerli hissettiklerini söyledi.

Özel öğrenci Utku Keskin konuşmasında, zorlu o kadar da zevkli 4 yıllık bir maratonun sonuna geldiklerini uzun soluklu bu koşuda desteklerini esirgemeyen okuldaki tüm personel ve ailelere teşekkür etti. “Asıl bundan sonra zorlu bir maraton koşusuna başladığımızın farkındayız. Okulumuzda öğrendiklerimizi uygulayabileceğimiz yaşam alanlarına sahip olacağız.” dedi.

Okulu sık sık ziyaret eden Kaymakam Yücel’i tanıyan özel öğrencilerin sevgi gösterisi dikkat çekti. 

Karşıyaka Belediyesi de etkinlik programında ikram arabası ile katılımcılara ikramlarda bulundu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aysel Akpınar vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'in Ramazan ayı mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?