ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtarlar Parkı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde hizmete sunulacak

Muhtarlar Parkı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde hizmete sunulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlar Parkı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde hizmete sunulacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Mahallesi’nde oluşturulan Muhtarlar Parkı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde hizmete sunulacak. Saat 17.00'da başlayacak törende, geçmişten günümüze ilçede görev yapmış mahalle muhtarlarının isimlerini taşıyan Muhtarlar Anıtı’nın da açılışı yapılacak.

Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki 3 bin 300 metrekarelik arazi üzerinde kurulan Muhtarlar Parkı’nda, 30 yaşındaki 50 adet zeytin ağacı toprakla buluşturuldu. Ayrıca, 25 adet nar ağacı dikildi. Spor aletleri konuldu. Çevre düzenlemesinin de tamamlandığı alan, ilçenin en güzel parklarından biri haline geldi.

Halka sunulan hizmetlerde muhtarların önemli emeği olduğuna dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Geçmişten günümüze kadar kentimize ve insanımıza hizmet veren muhtarlarımıza vefamızı göstermek adına, en güzel parklarımızdan birine ‘Muhtarlar Parkı’ adını verdik. Açılışını da birlikte, gururla yapacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın 2019 bütçesi 307 Milyon Türk Lirası
Sonraki Haber CHP'de Karşıyaka Belediye Başkanlığına Turabi Değer de aday...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?