ANA SAYFA > İZMİR > Minik öğrencilerden Dost Market’e destek

Minik öğrencilerden Dost Market’e destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik öğrencilerden Dost Market’e destek

Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz alışveriş imkanı sunduğu Dost Market 4.5 yıldır iyiliğe aracılık ediyor. Farklı mahallelerde 4.5 yılda ulaştığı 4 şube ile 5 bine yakın aileye hizmet veren Dost Market’e Uğur Koleji’nin minik öğrencileri de destek verdi. Biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları gıda malzemelerin paketlerini kendi elleri ile raflara yerleştiren çocukların heyecanı ve mutluluğuna Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ortak oldu.

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi ile birlikte sosyal belediyeciliğe örnek olan projesi Dost Market, her geçen gün büyürken her yaştan barışseverlerin desteği de giderek artıyor. Son olarak Uğur Okullarının 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları gıda malzemelerini, ihtiyaç sahibi Bornovalılara ulaştırmak Dost Market’e bağışladı. 50 minik öğrenci getirdikleri gıda paketlerini Bornova Merkez’deki Dost Market’in raflarına kendi elleri ile yerleştirdi.

Onların yürekleri büyük

Çocukların heyecanı ve mutluluğuna Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ortak oldu. Gösterdiği duyarlılık ile örnek olan öğrencilerle sohbet eden Başkan Olgun Atila, iyiliklerin, güzelliklerin paylaşılarak çoğalacağını belirterek, “Bugüne kadar Dost Market’e destek olan tüm hayırseverlere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımış adına teşekkür ediyorum. Bugün de minik kardeşlerimiz yüreklerinin ne kadar büyük olduğunu gösterdiler” dedi.

4 yılda 5 bin aileye destek

İhtiyaç sahibi vatandaşların gıdadan temizliğe, giyimden kırtasiyeye temel gereksinimlerini, diledikleri şekilde karşılayabilmelerine destek olabilmek için 2014 yılında ilk şubesini Bornova Merkez’de açan Dost Market, 4 yılda Dört Şube’ye ulaştı. Daha fazla ihtiyaç sahibine destek olmak ve bu ihtiyaç sahiplerin alışverişlerini daha kolay yapabilmeleri için Merkez’in ardından Altındağ, Doğanlar ve Çamdibi Şubeleri açıldı. 5 bine yakın ailenin yararlandığı Dost Market sisteminde; vatandaşlar, kartlarına yapılan yüklemeler oranında ücretsiz alışveriş yapıyor. Dost Market’e gelme imkanı olmayan engelli, yaşlı ve hastaların ihtiyaçları ise istekleri doğrultusunda hazırlanarak evlerine teslim ediliyor. Hayırseverlerin bağışlarını Türk Kızılayı Bornova Şubesi aracılığı ile yapıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kiraya 18 bin TL zam yapılınca İyilik Atölyesi kapanıyor…
Sonraki Haber Hedefim Sensin 2 Aralık'ta İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?