ANA SAYFA > GÜNDEM > Migros'tan İzmirliler'e fuar sürprizleri

Migros'tan İzmirliler'e fuar sürprizleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros'tan İzmirliler'e fuar sürprizleri

İzmir’in simgesi olan ‘İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 5 yıldır sponsorlarından olan Migros Grubu, bu yıl da fuar için sürprizlerle dolu bir program hazırladı.

İzmir’i uluslararası platforma taşıyan ‘İzmir Enternasyonel Fuarı’nın 5 yıldır sponsorlarından olan Migros Grubu, bu yıl da fuar içinde ziyaretçileri sürpriz etkinlik ve fırsatlarla buluşturuyor.

Fuar alanında kurulan Migros mağazasıyla tüketicilere sürpriz fırsatlar sunan Migros, bir diğer bölüm olan Migros sokağında ise düzenleyeceği çeşitli aktivitelerle ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. Migros ayrıca kurduğu çocuk alanlarında düzenleyeceği etkinliklerle de çocukları fuarın eğlenceli dünyasına katacak.

Migros mağazalarında ve Migros sokağında ziyaretçileri fırsatlar bekliyor

İçerisinde bulunan 650 ürün çeşidiyle fuarda hizmet verecek olan Migros mağazasının dışında, Migros sokağı da tüketicilere kazandıracak. Migros sokağında, üretici ve tedarikçi firmalar tarafından kurulan ürün adalarında çeşitli ikramlar sunularak tadım aktiviteleri gerçekleştirilecek.

Migros ile eğlenceye devam

Fuar kapsamında gerçekleşen çim konserlerine de sponsor olan Migros, fuar ziyaretçilerine 26 Ağustos’ta açılış konseri Murat Boz ve 27 Ağustos’ta Murat Dalkılıç konserlerini ücretsiz olarak izleme fırsatı sunuyor. Konserlerin yanı sıra düzenlediği birbirinden keyifli sürpriz şovlar ve gösterilerle de 7’den 70’e herkesi eğlendirmeyi hedefleyen Migros, fuarın temposunu artırmak için farklı eğlencelere de imza atacak. Fuar süresince Bloco Entrudo bando ve kortej gösterisi saat 19:00-21:00 saatleri arasında Migros mağazası çevresinde ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken MigrosVan aracıda da birbirinden eğlenceli şarkılarla kareoke yaptıracak. Migros, fuar boyunca hergün hem fuar alanında hem de İzmir’in seçili meydanlarında sergileyeceği Perküsyon gösterileri ile halkı fuara davet edecek.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Abdülhamit'e resmi imzayı attırıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın yeni transferleri turp gibi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?