ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Seçgin: Gençler uyuşturucu batağında...

MHP'li Seçgin: Gençler uyuşturucu batağında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Seçgin: Gençler uyuşturucu batağında...

MHP İzmir medya ve tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı Serdar Seçgin uyuşturucu sorunuyla ilgili açıklamada bulundu. Açıklama şöyle:

"Türkiye’de ve özellikle İzmir’de son yıllarda uyuşturucu kullanımında önemli bir artış görülüyor. Bonzai bağımlısı gençler şimdide üçüncü kullanımda öldürücü özelliğe sahip, kolay ulaşılabilen ve ucuz uyuşturuculara yöneldiler. Uyuşturucu kullanan gençlerin içler acısı görüntülerini görünce bu işin vahameti bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

Kentimizin dört bir yanından gelen uyuşturucu kullanan gençlerin yürek yakan görüntülerine her gün bir yenisi, her gün bir ölümle sonuçlanan içler acısı sonlar.

Uzmanların tüm uyarılarına, emniyet güçlerinin çalışmalarına karşı bir sonuç alınamıyor. Kullanımdaki artış ve görüntüler endişe yaratıyor. Yol kenarında, parklarda veya akşam ekran karşısında gençlerimizin içler acısı hallerini görüyor ve Türk toplumu olarak derinden yaralanıyoruz.

Bu kapsamda alınan tedbirlerle sonuç alınamadığı hepimizin malumuyken, ilimizdeki uyuşturucu tedavi merkezlerinin durumu ve kapasitesi, emniyet yetkililerimizin uyguladıkları yol ve yöntemlerde ki başarı oranı nedir? Tedavi talebi ve uyuşturucu bağımlılarının takibi açısından merkezler yeterli mi? Ev yapımı uyuşturucu yapımında kullanılan bitki türlerinin aktarlardan bile temin edildiği doğru mudur? Bununla ilgili yetkililerimiz neler yapıyor?

Bu konuda alınan , alınması düşünülen  önlemler nelerdir?

Bu sorun karşısında daha fazla gençlerimizi kurban vermemek için çocuk, aile ve birey, toplum ilişkileri içinde herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmelidir.

Yarınımızın teminatı gençlerimizi sağlıklı birey olarak yetişimleri için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymalıyız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜSİAD SÜR 2017’de Yaşar Topluluğu sürdürülebilirlik uygulamaları ilham verdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da dümene Trifunovic geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?