ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir'den çocuk istismarı ve cinayetlerine dikkat çekmek için etkinlik

MHP İzmir'den çocuk istismarı ve cinayetlerine dikkat çekmek için etkinlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'den çocuk istismarı ve cinayetlerine dikkat çekmek için etkinlik

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları son zamanlarda artan ve toplumsal travma yaşamamıza neden olan çocuk istismarı ve cinayetlerine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amaçlı Üçyol Hürriyet Parkı'nda etkinlik düzenledi.

Parkta bulunan çocuklarla sohbet ederek, onlarla şakalaşarak ve balonlar, rüzgar gülleri ile pamuk şekerler dağıtarak miniklerin dünyalarına misafir oldular.

Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan MHP İzmir Kadın Kolları il başkanı Fatma Bakır; “Çocuklarımız bizim emanetlerimiz, geleceğimiz ve en değerli hazinemizdir. Onları korumak bizim öncelikli görevimizdir.

Bu görevin ihmal edilmesine ve çocuklarımızın zarar görmesine izin vermeyeceğiz.

Biz MHP olarak, çocuklarımızın korunması, esenliği ve layık oldukları yüksek standartlardaki fırsatlardan yararlanarak yetiştirilmeleri için etkin bir şekilde çalışacağız.

Bugün de bu konuya farkındalık yaratmak için küçük dostlarımıza misafir olduk. Dünya’ya bir çocuğun gözünden bakmak ve birbirinden farklı olmayan masumiyetlerin yüzlerindeki mutluluğa, gözlerinde ışıltıya şahit olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

Böylesine muhteşem bir atmosferin oluşumunda emeği geçen il kadın kolları yöneticilerim ve ilçe kadın kolları başkanlarıma canı gönülden teşekkür ederim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel kayıt oldu, boyoz-gevrek dağıttı
Sonraki Haber Karşıyakalı memurlara yüzde 30 zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?