ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu'nda mezuniyet sevinci...

Metin Aşıkoğlu'nda mezuniyet sevinci...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu'nda mezuniyet sevinci...

Karşıyaka'nın köklü okullarından Metin Aşıkoğlu Ortaokulu öğrencileri mezuniyeti büyük coşku ile kutladılar.

Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Cin, emanet olarak aldıkları öğrencileri ne istediğini bilen, hedefine cesaretle ilerleyen bilgili, görgülü bireyler olarak yetiştirdiklerini belirterek şunları söyledi. ”Bütün uluslar gelecek umutlarını gençlere onların eğitimlerine, dürüst değerlerine ve bilime bağlı birer yurttaş olmalarına bağlamıştır. Bu gerçeği büyük önder Mustafa Kemal Atatürk “Bütün umudum gençliktedir” diye belirtmiştir.”

Karşıyaka Metin Aşıkoğlu Ortaokulu’nun 2017-2018 eğitim öğretim yılında mezun olan 186 8. Sınıf öğrencisi tek tek sahneye özellikleri ile çağrılıp podyumda bir süre yürürken öğrencilerin aileleri, yakınları ve öğretmenleri öğrencilerin büyük alkışla eşlik ettiler.

Sembolik diplomalar, sınıf öğretmenlerince öğrencilere verilmesinden sonra program, mezun öğrencilerin keplerini havaya atması ile birlikte müzik eşliğinde dans ve çeşitli oyunlarla son buldu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KASİAD Başkanı yaşlılara iftarı kendi servis etti
Sonraki Haber KODA sezon finali yapacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?