ANA SAYFA > SPOR > Mete Yazıcı: Yaşar Holding’in ataması değilim

Mete Yazıcı: Yaşar Holding’in ataması değilim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mete Yazıcı: Yaşar Holding’in ataması değilim

Karşıyaka Spor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yönetim kuruluna seçilen ve futbol şube başkanı olması söz konusu olan S. Mete Yazıcı, medyada “Yaşar Holding’in ve Selim Yaşar’ın adamı” yakıştırmalarından rahatsız.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden Okul Müdürü olarak emekliye ayrılan, halen Eksrim Federasyonu İl Temsilciliği görevini de yürüten Yard. Doç. Dr. S. Mete Yazıcı karsiyakahaber.com a yaptığı açıklamada,  “Karşıyakalı ve spor bilimcisi, spor adamı kimliğimle Karşıyaka Spor Kulübü’ne bu zor günlerinde hizmet edebilmek için görevi kabul ettim” dedi.
Yaşar Holding Başkanı Selim Yaşar’ın yaklaşık 40 yıllık iyi arkadaşı, sırdaşı olan S. Mete Yazıcı’nın holding ile hiçbir bağlantısı da bulunmuyor.
“Holding’in ataması, Selim Yaşar’ın adamı” sözlerinden son derece kendisinin ve Selim Yaşar’ın rahatsızlık duyduğunu dile getiren Yard. Doç. Dr. S. Mete Yazıcı “Yaşar Holding ile her zaman sıcak duygular içerisinde oldum. Tuborg Spor Kulübü döneminde olsun, Karşıyaka Spor Kulübü ilişkileri sırasında hep Karşıyaka Spor Kulübü’ne desteklerde bulunan taraftım. Bu kez de önce basketbol şubesinde görev yaptım ve Yönetim Kurulu’na aldığım davet üzerine güzel işler yapabileceğim ümidiyle girdim. Spor bilimcisi, spor adamı kimliğimle, elbette de Selim Yaşar’ın iyi bir arkadaşı olmak sıfatıyla KSK’ye hizmet etmek istiyorum. Kasıtlı haberlerin kimin tarafından, neden çıkarıldığını, medyaya özellikle de yazdırıldığını da çok iyi biliyorum. Ama şu an Karşıyaka sevgim ağır basıyor. Susuyorum. Bu açıklamayı da beni çok iyi tanıyan dostlarım istediği için yapıyorum” dedi.  
Spor Bilimcisi Yard. Doç. Dr. S. Mete Yazıcı, bir dönem Eskrim Federasyon Başkan adayı olmuş ve pek çok federasyonun da yönetim kurullarında görev yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki Halk Oyunları'nda Gaziemir Türkiye Şampiyonu...
Sonraki Haber Karşıyaka Yönetim Kurulu toplanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?