ANA SAYFA > SAĞLIK > Medical Park İzmir Hastanesi'ne büyük onur

Medical Park İzmir Hastanesi'ne büyük onur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Medical Park İzmir Hastanesi'ne büyük onur

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği TÜSİAD ve Türkiye Kalite Derneği KalDer işbirliği ile düzenlenen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde bu yıl Medical Park İzmir Hastanesi Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesi almaya hak kazandı.

2018 13-14 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin ev sahipliğinde ‘Sürdürülebilir Ortak Gelecek’ temasıyla gerçekleştirilen 27. Kalite Kongresi’de Kumport, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi, Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ, TOYO Matbaa Mürekkepleri Sanayi A.Ş.  Türkiye mükemmellik ödüllerinin sahibi olurken Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesi alan kuruluşlar arasında Medical Park İzmir Hastanesi de yer aldı.

Hedef Büyük Ödül

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba Ege Bölgesi’nde ilk kez bir hastanenin böylesi bir yetkinlik belgesi almaya hak kazandığını belirterek “Kalite yolculuğu konusunda kurumumuz, bu yolculuğa başladığından bugüne dek adım adım gerekli çalışmaları yaparak İzmir'i iyi bir yere getirmek için elinden gelen gayreti sarf ediyor. Kaliteli bir kurum olabilme güvenini topluma verme konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Geçen sene Ege Bölgesi'nde büyük ödülü aldık, ama hedefimiz ulusal bazda bunu tescil ettirmekti. Ulusal bazda da Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesi'ni almaya layık görüldük. Biz bu yolun daha başındayız. Bizim hedefimiz tekrar müracaat edip Mükemmellikte Büyük Ödülü almak olacak. Bu büyük ödülü İzmir'e getirmek istiyoruz. Bunun için ekip arkadaşlarımız ile birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Sağlıkta mükemmellik

KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç ise “Kalite içinin doldurulması zor ve süreklilik getiren bir kavramdır. Kalite kişiye göre değişmektedir ancak literatürde müşteri beklentisinin sürekli aşıldığı kavram olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla sağlık sektöründe kalitede mükemmelliğe talip olmak hakikatten çok iddialıydı. Bu aşamada Sn. Veysi Beyin ve ekibinin bu uzun yolculuktaki cesur kararından dolayı onları kutluyorum. Kalite kavramını topluma yayabilmekle ilgili bir üst bilince ve kolektif yaşam şekline ihtiyacımız var.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Öğretmenler Günü kutlamaları sürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Yeni Orduspor karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?