ANA SAYFA > EĞİTİM > MEB Karşıyaka’ya okul yapacak

MEB Karşıyaka’ya okul yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEB Karşıyaka’ya okul yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan 'Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi' projeleri kapsamında İzmir'in 6 ilçesinde 8 okul inşa edilecek. Bunlardan birisi de Karşıyaka.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan 'Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi' projeleri kapsamında 19 ilde 215 eğitim tesisi inşa edilecek. Toplamda 475 milyon Euro tutarında kaynak sağlanan projeler; Avrupa Birliği'nin (AB) desteği ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Türkiye'deki geçici koruma altında bulunan Suriyelilere yönelik yardım programı ve AB Güven Fonu (MADAD) kapsamında hayata geçirilecek. Proje kapsamında İzmir'in Aliağa, Bayraklı, Karşıyaka, Buca ilçelerinde 1, Torbalı ve Bornova ilçelerinde ise 2'şer adet olmak üzere toplam 8 okul yapılması planlanıyor. Tamamı betonarme olarak inşa edilecek okulların tamamlanması ile birlikte İzmir'de 5 bin 760 öğrencilik ek kapasite oluşturulması hedefleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Nevruz coşkusu
Sonraki Haber Karşıyaka'da tarihi eser kaçakcılarına baskın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?