ANA SAYFA > GÜNDEM > Maskeli 2 kişi pompalı tüfekle işyerini bastı...

Maskeli 2 kişi pompalı tüfekle işyerini bastı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Maskeli 2 kişi pompalı tüfekle işyerini bastı...

Karşıyaka’da yüzlerini maske ile kapatan pompalı tüfekli iki şahıs, iş yerini kapatmasını beklediği bir kişiye tüfekle ateş açıp yaraladı.

Olay, Karşıyaka 1707 sokakta meydana geldi. Kuaförlük yapan Serkan D. (41), akşam saatlerinde iş yerini kapatıp dışarıya çıktı. Bu sırada dışarıda bekleyen yüzleri maskeli pompalı tüfekli iki şahıs, Serkan D.'ye ateş açmaya başladı. Pompalıdan çıkan saçmaların hedefi olan Serkan D., kanlar içerisinde kalarak yere yığıldı.
İddiaya göre, maskeli şahıslar olay yerinde pompalı tüfeği bırakıp yaya olarak kaçtılar. Olayın emniyete bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, bölgede geniş çaplı bir inceleme yaptı. Yaralı Serkan D. ise ambulansla Çiğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şuuru açık olan yaralı Serkan D., ilk ifadesinde ise kaçan şahısları tanımadığını ve yüzlerini görmediğini söyledi. Polis kaçan şahısların yakalanması için bir çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka güle oynaya...
Sonraki Haber Kaf Kaf, kritik Niğde Belediyespor virajında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?