ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'de

LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'de

Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ve kanserli ailelere yardımlarını ulaştıran LÖSEV, İzmir’de kayıtlı hasta çocuklar ve aileleriyle buluşuyor.

Kuru gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, ev eşyası ve kemoterapi gören hastaların beslenmesinde hayati önem taşıyan kırmızı etten oluşan yardım kolileri LÖSEV’e kayıtlı çocuklar ve aileleri için LÖSEV’in İYİLİKLER TIRI’nda hazır bulunacak.

Tırdan yapılan gıda yardımlarıyla Kurban bayramı öncesi kanser ile savaşan ailelerin sofralarına bereket götürmeyi amaçlayan LÖSEV İzmir Şubesi, onlarca ailesine yine yardımları yerinde ulaştıracak. Aileler, tırda bulunan yardımlardan ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

Bağışçılarımız ve gönüllülerimize buradan çağrıda bulunuyoruz; “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” diyerek gelin, onları bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayalım.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Başkanı, TYF Başkanı'nı ziyaret etti...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 apartmanın su sayaçlarını çaldılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?