ANA SAYFA > EKONOMİ > Lezzet festivali sona erdi

Lezzet festivali sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lezzet festivali sona erdi

Karşıyaka Belediyesi'nin Karşıyaka Çarşı girişindeki Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanında açtığı “Lezzet Festivali” sona erdi.

Yöresel lezzetler, sağlık söyleşileri, alışveriş ve eğlencenin bir araya geldiği festival,  çok sayıoda ziyaretçiyi ağırladı.
İki gün süren organizasyonda Karşıyaka esnafı, Üretici Kadın Kooperatifi ve 25 kooperatiften alınan ürünleri halka sunan Kent Koop Gıda Market’in stantlarında satış yaptı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam için farkındalık yaratmak adına, çok yararlı bir organizasyona imza attık. Üretici kadınlar ve Karşıyakalı esnafımız, iki gün boyunca halkımızı yöresel ve sağlıklı gıdalar ile buluşturdu. Uzmanlardan da sağlıklı beslenmenin yollarını dinleme fırsatı bulduk. Emeği geçen arkadaşlarıma, katılımcılarımıza ve iki gün boyunca festival alanımızı hiç boş bırakmayan ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk İzmirlilere seslenecek
Sonraki Haber Büyükkarcı: Olayların sebebi hakemler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?