ANA SAYFA > İZMİR > Küçük Kulüp, Ayşe Özgener’i ağırladı

Küçük Kulüp, Ayşe Özgener’i ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Kulüp, Ayşe Özgener’i ağırladı

Her ay “Küçük Kulüp-Alliance Hayatın İçinden Söyleşileri” adı altında farklı konularda söyleşiler düzenleyerek alanında uzman isimleri kulüp üyeleriyle buluşturan Küçük Kulüp, bu ay Uzman Psikolog Ayşe Özgener’i ağırladı.

Her ay alanında uzman bir başka ismi üyeleriyle buluşturarak kültürel çalışmalarını sürdüren Küçük Kulüp, bu ay “Uçak Dolusu Zihinler” isimli kitabın yazarı, Uzman Psikolog Ayşe Özgener’i konuk etti. Küçük Kulüp üyeleri ile birey ve aile psikolojisi üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Özgener, hayatı daha olumlu yaşamanın sırlarını da paylaştı. Sohbetin ardından Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik tarafından Ayşe Özgener’e teşekkür plaketi takdim edilirken, Özgener de kulüp üyeleri için kitabını imzaladı.

Ayşe Özgener kimdir?

Uz. Psikolog Ayşe ÖZGENER, 04.01.1976, İzmir doğumludur. 1994 yılında Özel İzmir Amerikan Lisesini, 1998’ de Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirmiştir. 2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği formasyonu programını tamamlamış, devamında  Nöro-psikolojik testler ve çocuklarda oyun terapisi eğitimlerinin sertrifikasını, 2013 yılında da Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisansını almıştır.

Öncelikli çalışma alanları çocuk, ergen, aile, aile-içi, kişilerarası ilişki ve iletişim sorunları, çağdaş pikoterapötik süreçler, koruyucu ruh sağlığı hizmetleri, çocuk ve kadın hakları, eğitim psikolojisi, engelli bireylerin psikolojisi olmaktadır.  İnsana ve hayata dair mesleki yazılar yazmakta, çeviriler yapmaktadır. Edebiyata, çocuk yazınına, dil ve felsefeye özel ilgilidir. Evli ve iki çocuk annesidir. Gediz Üniversitesinde Psikolojiye Giriş, Yaşar Üniversitesinde Mesleki Gelişim dersleri vermektedir.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gripin, Uğur Fest'de sahneye çıkacak
Sonraki Haber Cinsel taciz ve saldırıya karşı İzmir Üniversitesi'nden bir ilk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?