ANA SAYFA > SPOR > KSK'de yeni futbol şube yönetimi...

KSK'de yeni futbol şube yönetimi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de yeni futbol şube yönetimi...

TFF 3.Lig'de yer alacağı yeni sezon öncesi mevcut kadrodaki futbolcularla görüşmelere başlayıp ilk teması sözleşmeleri ay sonunda bitecek Cenk, Mustafa Aşan, Hakan gibi isimlerle kuran Karşıyaka, 7 kişilik yeni futbol şube yönetimi oluşturdu.

Hakan Çeliker'in başkanlık yapacağı futbol şubede Osman Avcı, Tevfik Gürçay, Kazım Türk, Ahmet Şimşek, Cenk Karslı ve Yener Yenice yer alacak.Teknik direktör arayışına başlayan şube yönetimi, futbolcularla anlaşıp takımın eksik ve ihtiyaçlarını gidermek için çözüm yolları arayacak. Hakan Çeliker, "Fedakarca çalışacak, çözüm üretecek bir ekip kurduk. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin yenilenmesinden, kulüp işleyişinin düzene girmesine kadar bir çok konuda çalışmalar yapacağız. Amacımız sadece sportif başarı olmayacak" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor, “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirdi…
Sonraki Haber Yeni rota Güzelbahçe

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?