ANA SAYFA > EKONOMİ > Kripto Para Yatırımcısı Olan Ünlü İsimler

Kripto Para Yatırımcısı Olan Ünlü İsimler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kripto Para Yatırımcısı Olan Ünlü İsimler

Bugün tüm dünyada internet erişimi olan insanların büyük kısmı Bitcoin (BTC) ya da Ethereum (ETH) gibi popüler kripto para birimlerinin ne olduğunu biliyor.

Bugün tüm dünyada internet erişimi olan insanların büyük kısmı Bitcoin (BTC) ya da Ethereum (ETH) gibi popüler kripto para birimlerinin ne olduğunu biliyor. Dijital para birimleri oldukça yüksek bir bilinirliğe sahipler ve her geçen gün yükselen repütasyonları ile ciddi birer yatırım aracı olarak öne çıkıyorlar. Dijital dünyanın finans alanında yaptığı en devrimsel çıkış olarak da adlandırabileceğimiz kripto birimleri, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı pek çok insanı popüler yatırımcı haline getirdi. Sansasyonel açıklamaları ve Apple’a kafa tutması ile adını sıkça duyduğumuz John McAfee, kripto paraları en başından beri destekleyen ünlüler arasında yer alıyor. Kendi kripto para birimini çıkarmaya hazırlanan McAfee’nin yanı sıra Ashton Kutcher, Paris Hilton ve Mike Tyson gibi popüler isimler de kripto para birimlerine ve blockchain teknolojilerine yatırım yapıyor.

İşte karşınızda kripto para tutkusuna sahip ve bu alanda ciddi yatırımları olan bazı ünlülerin listesi.

1. Mike Tyson

 

Bitcoin ATM’leri ile hizmet veren bir şirkete sahip olan Tyson’ın şirket ismi de oldukça bariz bir destek vurgusu yapıyor. Mike Tyson Bitcoin şirketinde dijital para kullanımının ticarileşmesi açısından da önemli adımlar atan Tyson, dijital para birimlerinin yakın gelecekte oldukça fazla alanda kullanılacağını ve mali açıdan dijital paraların yaygınlaşacağını ifade ediyor. BTC ATM’leri her geçen gün biraz daha yaygınlaşırken bu yatırımlar ile ETH, LTC, XRP gibi farklı kripto para birimleri için de ATM’lerin yaygınlaşması bekleniyor.

2. Ghostface Killah

Ünlü bir rap yıldızı olan Killah müziğinde kullandığı başkaldırıyı, mevcut finans kuruluşlarına bir başkaldırı sayılabilecek dijital kripto para teknolojilerini destekleyerek sürdürüyor. Cream Cash adında bir token sunan şirketin ortağı olan Killah, aynı zamanda bu şirket ile büyük bir dijital para ATM ağı oluşturmayı planlıyor. Yani Killah sadece tek bir kripto paraya değil Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dodgecoin (DOGE) gibi pek çok farklı para birimine olan ilgisini genel bir hizmete yönelerek gösteriyor.

3. Paris Hilton

Sürekli sansasyonları ile gündemde kalan sosyetik güzel Paris Hilton LykiaCoin’i destekledi. Hilton otellerinin varislerinden birisi olan Hilton, aynı zamanda önemli bir dijital para yatırımcısı. Ünlü isimlerin farklı dijital varlıkları desteklemesi oldukça önemli. Çünkü Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) gibi kripto paralar oldukça popüler olsalar da piyasada 2000’den fazla dijital para birimi var ve sayıları hızla artıyor. Bu nedenle de yeni çıkan birimlerim desteklenmesi hem rekabet hem de çeşitlilik açısından önem arz ediyor.

4. Ashton Kutcher

 

Kadınların en gözde aktörlerinden birisi olan Ashton Kutcher da kripto para birimlerine yatırım yapan ünlüler arasında yer alıyor. Oyuncunun hali hazırda teknoloji odaklı pek çok yatırımı bulunuyor. Dijital para teknolojileri odağında da yatırımlar yapan Kutcher’ın Bitcoin destekçisi olduğu biliniyor. Katıldığı TechCrunch konferansında Bitcoin için oldukça olumlu yorumlar yapan Ashton Kutcher, ETH gibi rekabet yaratan kripto para birimlerinin de yaygınlaşmasıyla piyasada dijital varlıkların daha aktif olarak kullanılacağına inanlar arasında yer alıyor.

Tanıtım

Kaynak: https://www.coinmoz.com/kripto-para-tutkunu-7-unlu-isim-ve-yatirimlari/

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka SGK borcunu yeniden yapılandırdı
Sonraki Haber MHP Karşıyaka'dan kültürel etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?