ANA SAYFA > GÜNDEM > Köfteci Ramiz personeli Bostanlı Etçi Ahmet’te moral buldu…

Köfteci Ramiz personeli Bostanlı Etçi Ahmet’te moral buldu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Köfteci Ramiz personeli Bostanlı Etçi Ahmet’te moral  buldu…

Ünü Türkiye’yi aşıp dünyada duyulmaya başlayan “Türkiye’nin köftecisi” Ramiz’in 30 kişilik personeli Bostanlı’daki Etçi Ahmet’te moral yemeği yedi…

Köfteci Ramiz Ailesi adına organizasyonu yapan Ramiz AŞ sahiplerinden Bircan Taşkınlar, “Personelimizi sık sık değişik kentlere götürerek moral yemeği veriyoruz. Bu bir kaynaşma oluyor ve iş stresinden uzaklaşarak, moral depolanması sağlanıyor.  Bu kez Karşıyaka Bostanlı’da, Akhisarlı kardeşimiz, bizim de eski personellerimizden olan Ahmet Sağlam’ın açtığı Etçi Ahmet’in yerinde buluştuk. Akhisar’dan 30 personelimizi aileleriyle buraya getirdik. Birlikte yemek yedik, sohbet ettik ve akabinde de Deniz Baykal Kültür Merkezi’ndeki Türk Sanat Müziği konserine gittik” dedi.
Bircan Taşkınlar, şöyle devam etti: “Bu tip organizasyonları sık sık yapıyor ve kardeşlerimizi değişik kentler ve mekanlara götürüyoruz. Bostanlı’da bizi can dostlarımız Adem Korkmaz ile Avni Erboy da da yalnız bırakmadı. Kendilerine bize katıldıkları için teşekkür ederim. Ahmet kardeşimiz de çok şık ve birbirinden harika çeşitleri bulunan mekanı bizlere açtık. Kendisi de çok kısa sürede bir marka oldu. Etçi Ahmet bizim Karşıyaka’daki uğrak yerimiz.”   
Amerika'da "Köfteci Ramiz" açmayı planlayan ve bu nedenle de İş seyahati için Amerika'da bulunan "Köfteci Ramiz" ortaklarından Birtan Taşkınlar da telefonla personelini aradı, "afiyet olsun" dileklerini iletti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka’ya İsrail’den MVP takviye…
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi kreşlerinde ücretsiz eğitim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?